Skip to main content

Despre ARQA

COMPANIE

Construim în București de peste 30 de ani ansambluri rezidențiale de excepție și clădiri de birouri

Cunoaște echipa

Suntem o echipă profesionistă, cu vastă experiență în domeniul construcțiilor, axată în permanență pe calitate și predictibilitate.

“Avem planuri importante de investiții în următorii ani, iar palmaresul impresionant al dezvoltărilor din ultimii 30 de ani este garanția lucrărilor noastre.”

Petre NiculaeFondator Arqa
Președinte

Petre Niculae

Petre Niculae este fondatorul Pedro Construct, președinte ARQA.  Are o experiență de peste 30 de ani în business și în piața construcțiilor.

Pedro Construct, una dintre cele mai mari companii de construcții din România, a fost fondată în 1993 și a construit de-a lungul celor 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae, clădiri rezidențiale (peste 5.000 mii de locuințe), dar și clădiri de birouri și spații comerciale.

Printre cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din București se numără: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19 Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments, iar pe lista de clădiri office regăsim Politehnica Business Tower.

CIO

Lucia Niculae

Lucia Niculae a absolvit Facultatea de Marketing și Management și este antreprenor încă din anul 2008. Din 2018, Lucia a început să investească în domeniul real estate și gestionează propriul portofoliu de proprietăți.

CEO

Florin Ababe

Florin Ababe este inginer de profesie și are o vastă experiență în antreprenoriat, activând încă din anul 2001, în domenii precum construcții, piețe financiare, telecomunicații și tranzacționarea metalelor prețioase.

Alexandru Radulescu ARQA
CSO

Alexandru Rădulescu

CDO

Adrian Bucur

Legal Counsel

Marius Halau

Advisory Board Member

Valentin Ilie

Avand un portofoliu curent de 21 proiecte imobiliare, Valentin este activ în patru regiuni importante din România, incluzând locuinte de vacanță și retreat-uri, hospitality, PRS, PaaS, regenerare urbană, cât și mari proiecte mixte. Din dorința de a îmbunătăți sistemele investitorilor, rezultatul general și profitabilitatea proiectelor, acesta a creat ambrella®, o platformă de livrare de ultimă generație, care integrează solutii în dezvoltarea proiectelor încă din stadiul de fezabilitate, modelare și master plan, finanțare privată și instituțională, branding, marketing, proiectare, construcție și până la partea de vanzari si management operațional post livrare a proiectelor.
Valentin este partener pentru Romania al YOO, cel mai mare brand residential din lume iar in trecut a fost CEO al rețelei Coldwell Banker.
În prezent, acționează si ca advisory board member sau advisor al mai multor entitati de dezvoltare imobiliară.

Arhitectură modernă

Aducem cele mai noi tendințe din arhitectură și construim tot timpul cu cele mai bune materiale

Proiectele noastre sunt dovada cea mai clară a calității serviciilor noastre

Cultura

Predictibilitate

Predictbilitatea resprezintă esența sistemului nostru de credințe și valori

01

Persistență

Avem puterea de a duce la bun sfârșit orice proiect și de a-l transforma într-un adevărat succes

02

Armonie

Locuințele noastre sunt gândite să ofere senzația plăcută că toate lucrurile sunt la locul lor

03